Transport: +381 69 673 723
Skladištenje: +381 69 673 729
“Siguran transport, pouzdano skladištenje ” – Vaši poslovi, naša briga.

 

Ovaj jedinstveni model uzajamnog partnerstva, između nas, klijenata i zaposlenih, postavio nas je na lidersko mesto logističke mape Srbije. Poverenje koje smo izgradili s našim klijentima, zajedno s našom posvećenošću inovacijama i razvoju, garantuje da će naša grupacija ostati ključni igrač u obezbeđivanju vrhunskih logističkih rešenja za sadašnjost i budućnost.

vaš partner za budućnost

Ko smo mi?

Naša grupacija, koju čine PBS Logistics d.o.o. i PRO-BOX Solution d.o.o., predstavlja vrhunski spoj stručnosti u logistici. PBS Logistics uspešno obavlja poslove međunarodnog drumskog, kontejnerskog i avio transporta, čime omogućava brzu i sigurnu distribuciju robe ne samo širom Srbije, već i globalno.

Od samih početaka našeg poslovanja, stavili smo naše klijente na prvo mesto, vođeni uverenjem da njihov uspeh znači i naš uspeh. Ovaj pristup odražava se kroz stalno podizanje naših standarda i kontinuirano unapređenje kvaliteta pruženih usluga. Kroz godine, naš rast i razvoj postali su nerazdvojno povezani sa uspehom naših partnera, stvarajući održivo partnerstvo zasnovano na poverenju i posvećenosti.

Uz snažan partnerski odnos sa klijentima, posvećujemo se i razvoju naših radnika. Smatramo ih ključnim resursom u postizanju izuzetnosti u svim segmentima našeg poslovanja. Stoga, kontinuirano težimo inovativnim rešenjima, nudeći podsticajno radno okruženje i programe obuke kako bismo unapredili kvalitet života i rada.

Personalizirana logistika: Vaša potreba, naša misija

Mi smo vaš partner jer donosimo stručnost u logistici, s dugogodišnjim iskustvom u međunarodnom drumskom, avio i kontejnerskom transportu. Naša stručnost garantuje efikasne i precizne logističke usluge.

predanost
100 %
kvalitet
100 %
pouzdanost
100 %