Adresa : Dimitrija Tucovića 151
31000 Užice, Srbija
Telefon : +381 31 500 499
Email : pbs@logistics.rs
Radno vreme : Pon-Pet: 08-16
Sub: 08-13h

SKLADIŠTENJE

PRO BOX SOLUTION DOO

Dana 21.12.2020. počelo je sa radom javno carinsko skladište firme PBS Logistics d.o.o. na adresi Vojvode Putnika 95, Inđija.

Magacin je udaljen svega 200m od novog carinskog referata,1km od autoputa E75 Beograd – Subotica i 30km od autoputa E70 Beograd – Zagreb.

Skladištenje robe je integralni deo svakog logističkog sistema i ima ključunu ulogu u povezivanju proizvodjača i potrošača. Kvalitetna usluga skladištenja je ključni faktor u realizaciji principa JUST IN TIME. Optimizacija skladišnih procesa i pratećih usluga u okviru skladišta ali i prilagodjavanje specifičnim potrebama, klijentu donosi dodatnu vrednost.

Usluge:

- Skladištenje carinske i komercijalne robe

- Standardne i nestandardne robe

- Skladišna manipulacija paletizovane i nepaletizovane robe

- Pripremanje robe po nalozima klijenta na nivou jediničnog pakovanja

- Deklarisanje, pakovanje...

- Izveštavanje klijenata o stanju robe i izvršenim uslugama


Skladišni kapaciteti logističkog centra u Inđiji glase :

  • 2700 paletnih mesta, visine 220cm i 1000 kvadrata ekspeditivnog prostora
  • 3000 m2 prostora za skladištenje
  • 400 m2 kancelarijskog prostora
  • Warehouse Managment System – IT sistem za praćenje i upravljanjem skladištima i zalihama
  • Magacin je opremljen mehanizacijom za manipulaciju robom
  • Osiguranje skladištene robe
  • Iz logističkog centra u Inđiji minimalno tri puta nedeljno se vrši otprema robe ka Beogradu, Novom Sadu i ostalim delovima Srbije.

Kao dodatnu uslugu, možemo obezbediti uvozno carinjenje robe na carinskim ispostavama Šid, Sremska Mitrovica, Beograd i Subotica.

CARINSKO POSREDOVANJE

U oblasti spoljno-trgovinskog poslovanja nudimo svojim komitentima kompletno obavljenje poslova u uvozu i izvozu, i to u svim carinski dozvoljenim postupcima: redovno uvozno/izvozno poslovanje, privremeni uvoz/izvoz, aktivno i pasivno oplemenjivanje robe itd. Ukoliko nemate dovoljno iskustva u spoljno-trgovinskom prometu, poverite nam realizaciju poslova a mi cemo sigurno i kvalitetno doprineti Vašem uspehu.

Brzo i efikasno carinjenje robe je preduslov svakog transporta.

Izbegnite zastoje u međunarodnom transportu i lokalnoj dostavi robe. Smanjite troškove logistike analizom kritičnih tačaka i unesite sigurnost i precizne vremenske okvire u carinske procedure.

Firme sa kojima saradjujemo imaju dugogodišnje iskustvo pomoću kojeg bi Vam pomogli da uspešno prodjete komplikovane carinske procedure i izbegnete pomenute troškove i kašnjenja prilikom transporta odnosno realizacije svojih poslovnih procesa.

Putem svojih poslovnica vršimo sve procedure carinskog posredovanja brzo, profesionalno, kvalitetno i efikasno, uz primenu evropskih standarda u međunarodnoj špediciji:

• prijem i potvrda dispozicije
• prijem i obrada carinske dokumentacije
• tarifiranje robe po carinskoj tarifi
• izrada kalkulacija za robu
• osiguranje robe po nalogu komitenta
• prijavljivanje robe na granici
• angažovanje inspekcijskih službi
• pribavljanje odobrenja, rešenja , uverenja,...
• ispostavljanje carinske dokumentacije za carinjenje robe
• prisustvovanje carinskom pregledu robe
• stavljanje robe pod carinski nadzor - uskladištenje
• zalaganje carinske garancije
• angažovanje vlastitih sredstava za plaćanje carine i PDV-a
• preuzimanje i kontrola carinske dokumentacije nakon carinjenja
• dostavljanje dokumentacije nakon carinjenja
• ostale radnje u interesu robe- komitenta a u nadležnosti poslovanja međunarodnog špeditera

PRO BOX SOLUTION DOO

TRANSPORT

Naša špedicija pokriva sve carinske ispostave u Beogradu, a preko partnera i glavne granične prelaze sa svim susednim zemljama. Transport organizuje pune i zbirne utovare iz/za zemlje Zapadne Evrope, Rusiju i Tursku.

Takođe, organizujemo drumski prevoz kontejnera iz luka Koper, Rijeka i Bar, kao i brodski prevoz kontejnera iz celog sveta. Lokalna distribucija se pre svega odnosi na distribuciju proizvoda u hladnom lancu na teritoriji Beograda, ali obavlja i dostavu svih vrsta komercijalne robe u količinama do 1500, 3500 i 8000 kg na teritoriji cele zemlje.

Najbolja potvrda unapređenja poslovanja je saradnja sa renomiranim domaćim i međunarodnim kompanijama.

Kompletan utovar
Kod kompletnog utovara Vaši proizvodi najbrže dolaze do cilja. U zavisnoti od destinacije postoji mogućnost dostave u roku od 24h. Prednosti kompletnog utovara su: brza dostava robe, i minimalni troškovi prilikom samog transporta.

Zbirni transport
Za pošiljke, koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor organizujemo prevoz vozilima određenim za zbirni transport. Prednosti Zbirnog prevoza su brza isporuka, nize cene transporta, minimalan rizik tokom prevoza, i potpuna kontrola pošiljke na čitavom transportnom putu.

Distribucija
Prilikom transporta (distribucije) i isporuke robe na nacionalnoj teritoriji, trudimo se da koristimo prigodna vozila u zavisnosti od prirode i gabarita robe odnosno organzujemo laka vozila za brze isporuke u restriktivne zone i gradska središta (kombi vozila i kamioni nosivosti od 3t do 5t) kao i teretne kamione za dalje destinacije.

PRO BOX SOLUTION DOO

PRODAJA I IZNAJMLJIVANJE BRODSKIH KONTEJNERA

PRO BOX SOLUTION DOO

U ponudi imamo polovne brodske kontejnere. Izuzev transporta, brodski kontejneri su idealni za privremena skladišta na gradilištima ili za skladištenje ličnih stvari, nameštaja.

Robustna konstrukcija ga čini odličnom zamenom za bilo koju građevinu. Četiri kovane brave daju visok nivo zaštite od krađe i provala.

Svi naši kontejneri prolaze detaljne provere i svaki ima važeći CSC sertifikat, odnosno spreman je za plovidbu.

U ponudi su kontejneri od 20ft i 40ft.

PRO BOX SOLUTION DOO
PRO BOX SOLUTION DOO
PRO BOX SOLUTION DOO
PRO BOX SOLUTION DOO

CARINSKO POSREDOVANJE - SKLADIŠTENJE - TRASPORT
Sve usluge koje Vam mogu trebati na jednom mestu!